Nopsa onnistui hienosti kotikisoissaan Isomäen maastossa

Satakunnan Hiihdon viime viikonlopun kilpailuohjelmassa olleet Kansalliset Nopsan hiihdot, Satakunnan mestaruushiihdot, Rise Race Cup sekä pm-viestit jouduttiin lumen puutteen vuoksi siirtämään Noormarkun Kirkkokalliolta Porin Isomäen maastoon ja tiivistämään kaikki lauantaipäivälle, kilpailupaikan ollessa sunnuntaina jo varattu muulle toiminnalle. Hienosti Mika Kallio kilpailujen johtajana ja koko Noormarkun Nopsa järjestävänä seurana noin 40 toimitsijan voimin suoriutui näistä viime viikkojen käänteistä. Viimeisenä kolauksena kaupan alan lakko vesitti suunnitelmat kisaruokailun toteuttamisesta kilpailukeskuksen viereisellä West Areenalla, joten Nopsan naisjaoston grillikioski sai tälläkin kertaa huolehtia kisayleisön ja osallistujien nälän karkoittamisesta.

Kattava tulospaketti kisoista löytyy tästä osoitteesta: https://www.noormarkunnopsa.fi/nopsan-hiihdot/tulokset/

Samankaltaiset artikkelit