Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Nopsan Hippo-hiihdoissa peräti 70 osallistujaa

Nopsan Hippo-hiihdoissa peräti 70 osallistujaa

Nopsan ja Länsi-Suomen Osuuspankin yhteistyössä Noormarkun Kirkkokalliolla eilen illalla järjestämissä Hippo-hiihdoissa oli peräti 70 osallistujaa, joista nuorimmainen ei ollut vielä kahtakaan vuotta vanha.

Kilpailuissa oli tilaisuuden arvoon sopivasti käytössä sähköinen ajanotto ja lähes reaaliaikainen tulospalvelu, josta tulokset ovat edelleen nähtävissä: https://www.noormarkunnopsa.fi/Hiihdot/2023/Nopsan_HIPPO_Hiihdot_2023.htm

Kiitämme lämpimästi kaikki osallistujia, jotka toivotamme pysyvämminkin mukaan Nopsan hiihto- ja urheilukouluun!

Ensi viikon tiistaina 7.3. klo 18 Kirkkokalliolla on ohjelmassa Nopsan mestaruushiihdot ja maanantaina 13.3. klo 17.30 Noormarkun urheilutalolla Lasten hallikisat yleisurheilussa. Kumpaankin voi ilmoittautua jo nyt mukaan Nopsan myClubin kautta.