Nopsan Hippo-hiihdoissa peräti 70 osallistujaa

Nopsan ja Länsi-Suomen Osuuspankin yhteistyössä Noormarkun Kirkkokalliolla eilen illalla järjestämissä Hippo-hiihdoissa oli peräti 70 osallistujaa, joista nuorimmainen ei ollut vielä kahtakaan vuotta vanha.

Kilpailuissa oli tilaisuuden arvoon sopivasti käytössä sähköinen ajanotto ja lähes reaaliaikainen tulospalvelu, josta tulokset ovat edelleen nähtävissä: https://www.noormarkunnopsa.fi/Hiihdot/2023/Nopsan_HIPPO_Hiihdot_2023.htm

Kiitämme lämpimästi kaikki osallistujia, jotka toivotamme pysyvämminkin mukaan Nopsan hiihto- ja urheilukouluun!

Ensi viikon tiistaina 7.3. klo 18 Kirkkokalliolla on ohjelmassa Nopsan mestaruushiihdot ja maanantaina 13.3. klo 17.30 Noormarkun urheilutalolla Lasten hallikisat yleisurheilussa. Kumpaankin voi ilmoittautua jo nyt mukaan Nopsan myClubin kautta.

Samankaltaiset artikkelit