Porin Yleisurheilu Indoor Games Karhuhallissa

Uutena hallikilpailuna tämän kauden ohjelmaan ilmestynyt Porin Yleisurheilu Indoor Games järjestettiin eilen Karhuhallissa, jonne oli löytänyt tiensä myös joukko nopsalaisurheilijoita. Nopsaa ei tällä kertaa pyydetty seurana mukaan kisajärjestelyihin, joten urheilijoidemmekin osallistuminen oli sen johdosta maksullista, ja maksu piti hoitaa heti ilmoittautumisen yhteydessä. Nopsan myClubiin on selkeyden vuoksi pyritty nostamaan vain sellaiset kisat, joiden ilmoittatumismaksut seura hoitaa, joten tämä kilpailu saattoi jäädä joiltakin urheilijoiltamme väliin ihan epähuomiossa. Ehkä ensi kaudella siihen osataan jo varautua paremmin.

Varsinkin T9-sarjassa nopsattaret olivat jälleen vahvassa vedossa napaten 600 metrin juoksusta jopa kolmoisvoiton järjestyksessä Ilona Poussu, Isla Hakala ja Isella Hakala. Ilona sai nousta korkeimmalle korokkeelle myös pituushypyn palkintojenjaossa, jossa Isla teki hänelle seuraa pronssipallilla. 40 metrin pikapyrähdyksessä Eevi Pirttinen puolestaan pinkoi paljain jaloin hopealle ja Ilonan vuoro oli ottaa pronssimitali vastaan. Osallistujia niin pikamatkalla kuin pituushypyssä oli parisenkymmentä ja 600 metrilläkin kymmenen, joten palkintopallille olisi kyllä ollut tunkua muistakin seuroista.

Pronssisen mitalin makuun junioreistamme pääsivät myös Aaro Honkanen P11-sarjan pika-aidoissa ja Sara Lehtimäki T11-sarjan pituushypyssä. Yleisen sarjan puolella Joona Nurmi piti kovinta vauhtia miesten 60 metrin sileällä ja Hilla Tenho pinkoi kolmanneksi naisten 800 metrillä.