Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Nopsan mestaruusmaastot kesäisessä säässä Kirkkokalliolla

Nopsan mestaruusmaastot kesäisessä säässä Kirkkokalliolla

Kaikkiaan nelisenkymmentä nopsalaista kirmasi eilen Kirkkokalliolla Nopsan mestaruusmaastoissa, jotka saatiin vietyä läpi kesäisen aurinkoisessa säässä. Jos huhti-toukokuun vaihteessa oli kyyti vielä vähän kylmää, niin nyt on varmasti saatu koneet hyvin lämpimiksi Nakkilassa helatorstaina juostavia pm-maastoja varten. Sinne voi itse kukin ilmoittautua omatoimisesti 16.5. mennessä kilpailukalenteri.fi -sivuston kautta. Jos omaa nimeä ei sieltä löydy vielä Nopsan urheilijalistauksessa, niin otahan yhteyttä Joriin tai Ilkkaan, ja laitetaan lisenssi pikaisesti hakuun.

Mestaruusmaastojen tulokset: https://drive.google.com/file/d/1e48847hw1ulxXMUee0fl61_nh1fT0_6G/view?usp=sharing