ILMAISTA OHJATTUA LIIKUNTAA LAPSILLE LIISANTORILLA

Liisantorin loistavalla lähiliikuntapaikalla liikutetaan kesäloman alkajaisiksi 5-22.6. alakouluikäisiä lapsia kaikille avoimen liikuntaleikkikoulun merkeissä. Tarjolla on liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä tutustumista yleisurheilun harjoitteluun maanantaista torstaihin kello 10-13.

Ilmoittautuminen tapahtuu ohjaajille päivittäin kello 9.30 alkaen. Enimmillään päivään voidaan ottaa 30 lasta. Osallistua voi joka päivä tai vain jonain päivänä niin kuin pihapeleissäkin on ollut tapana.

Tavoitteena on palauttaa ulkona liikkumisen ja leikkimisen kulttuuria sekä tuottaa lapsille liikunnan iloa. Päivän aikana nautitaan myös omista eväistä. Kännykät pidetään repuissa ohjatun liikunnan aikana.

Liikuntapäivät toteuttavat Noormarkun Nopsan urheilukoulun ohjaajat. Toiminnan rahoittaa Porin Lasten- ja Nuortensuojelu säätiö. ”Haluamme antaa liikunnallisia elämyksiä mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle”, toteaa Noormarkun Nopsan puheenjohtaja Ilkka Herrala. ”Leikkikoulun jälkeen voi jatkaa urheilukouluun ja myös kilpailutoimintaan, mutta tärkeintä on pysyä liikkeellä”, hän jatkaa. Porin Lasten- ja Nuortensuojelu säätiön puheenjohtaja Juha-Matti Ojanperä pitää tärkeänä, että liikunta tulee lähelle lapsia ja nuoria. Liisantorin lähiliikuntapaikkaidean alkusysäys ja taloudellinen alkupanos tuli aikanaan säätiöltä. ”Mielellään olemme mukana myös porilaisten lasten hyvinvointia parantavan toiminnan tukemisessa”, hän toteaa.

Toiminta: Liikuntaleikkikoulu, leikkiä, pelejä sekä yleisurheilulajeihin tutustumista

Paikka: Liisantori, Pori

Aika: 5-22.6.2023 aina maanantaista-torstaihin klo 10-13

Osallistujat: 7-13 vuotiaat lapset

Osallistumismaksu: Ilmainen
Ilmoittautuminen: Liisantorilla tapahtumapäivinä klo 9.30 alkaen

Varusteet: Sään mukainen liikunnallinen vaatetus

Eväät: Omat eväät

Toimijat: Noormarkun Nopsan koulutetut ohjaajat

Rahoitus: Porin Lasten- ja Nuortensuojelu säätiö

Samankaltaiset artikkelit