Nopsalle kaikenvärisiä mitaleja Nakkilan pm-sisukävelyistä

Pieni, mutta pippurinen ja täynnä tyttöenergiaa oleva joukkue Nopsasta matkasi kesäkuun alussa Nakkilaan kamppailemaan kilpakävelyn piirinmestaruuksista. Kultaisen mitalin arvoisesti urakastaan suoriutui kävelykisojen ensikertalaisen Isella Hakala, joka ratkaisi voiton T9-sarjan 600 metrin toisella kierroksella. Häntä säesti mainiosti Minttu Ritola viidennellä sijallaan. Vasta varsinaisena kisapäivänä mukaan jälki-ilmoittautunut Aleksandra Haapala aloitti T11-sarjan 1000 metrillä tunnustellen, mutta kiristi vähitellen vauhtiaan ja kampesi itsensä hienosti pronssimitalille kovalla loppuvedollaan. Nopsan värisarjan täydensi Siiri Välimäki hopeamitalillaan T12-sarjan 2000 metrin kävelyssä, jossa hän piti kakkospaikkaa hallitusti lähdöstä maaliin. Mitalitaistossa pysyivät pitkään myös tämän sarjan muut nopsalaisedustajat Saara Tanninen ja Anni Kukkonen, joiden loppusijoitukset olivat neljäs ja kuudes.

Nakkilan pm-sisuviestien tulokset: https://drive.google.com/file/d/1gugGHO7yWiCDdAbLKXUG8p6bj6YHvxpv/view?usp=drive_link

Kuva: T12- ja T13-sarjojen 2000 metrin yhteislähdössä Nopsan kävelijät Saara Tanninen (#26) ja Siiri Välimäki (#25) sekä heidän takanaan Anni Kukkonen.

Samankaltaiset artikkelit