Samuel Jussila ikäluokkansa kauden kärkitulokseen Ikaalisissa

Nopsalaisia junioreita oli tuttuun tapaan iso joukko kisailemassa Ikaalisten juhannuskisoissa, jossa heille syntyi tukuttain omia ennätyksiä ja ihan valtakunnallisenkin tason suorituksia. Samuel Jussila ponnisti M17-sarjan pituushypyn voittoon uudella komealla ennätyksellään 6,22, joka on samalla kauden kotimainen kärkitulos M16-sarjassa. Miesten 100 metrillä Oliver Oksanen tykitti tuulettomissa oloissa ennätyksensä 11,34 ja Joona Nurmi viiletti vanavedessä edelleen kelpo tuloksella 11,50. N17-sarjan pika-aidoissa Olivia Kärki pommittaa viime kesän tavoin 14 sekunnin rajaa juosten kauden parhaan aikansa 14,05. Se alittaa EYOF-rajan, joskin N17-sarjan tilastoista löytyy tältä kaudelta kolme vielä nopeampaakin juoksijaa. Vilho Willman jatkoi vahvoja otteitaan sijoittuen kolmanneksi M17-sarjan seiväshypyssä tasan kolmen metrin hypyllä. YAG:ssä viime viikonloppuna hyppäämällään ennätyksellään 3,11 Vilho on oman P14-sarjansa tilastokolmosena Suomessa. Samalle kolmossijalle T14-ikäluokan tilastoissa nousi Iina Poussu kauden parhaalla korkeustuloksellaan 1,55, jolla irtosi Ikaalisissa hopeaa T15-sarjassa.

Ikaalisten ohella eilen kisailtiin juhannuskisoissa myös Keuruulla, jossa olivat Nopsasta mukana Henna ja Venla Tamminen. Tässä kootusti nopsalaisten tulokset kummastakin kisasta: https://drive.google.com/file/d/1jB5PIFjnW8gv-jdH1bF1KoBMbpAhyiEh/view?usp=drive_link

Kuva: Samuel Jussilan tyylinäyte pituushypystä Ikaalisten Juhannuskisoissa viime vuonna.

Samankaltaiset artikkelit