Asseri ja Tuomas vahvassa vedossa Porin pm-kisojen 1. kilpailupäivänä

Avoimet Satakunnan Mestaruuskilpailut naisten, miesten sekä 17- ja 19-vuotiaiden sarjoissa käynnistyivät eilen tiistaina 18.7. Porin stadionilla ja moukaripörssissä. Toinen kilpailupäivä on ohjelmassa torstaina.

Nopsan tämän hetken ykkösurheilijat Tuomas Seppänen ja Asseri Välimäki nostivat pm-kisojen painoarvoa vahvoilla esityksillään. Tuomas linkosi itselleen tuttuakin tutummassa Moukaripörssin miljöössä miesten moukarikisan voittoon mukiin menevällä tuloksella 71,01. Asseri puolestaan antoi Porin stadionin viilenevässä illassa vahvan näytön nykykunnostaan kiskaisemalla ratakierroksen aikaan 47,16 yli kolmen sekunnin erolla seuraavaan. Kisojen avauslajissa miesten pika-aidoissa Oliver Oksasen alkukiihdytys epäonnistui ja matka tyssäsi heti ensimmäisen aitarivin jälkeen. Sileällä pikamatkalla Joona Nurmi pinkoi kolmanneksi ajalla 11,46, Kankaanpään Seudun Leiskun 16-vuotiaan sprintterilupauksen Tomi Mäkitalon viedessä voiton ennätyksellään 10,88.

Pm-kisojen 1. kilpailupäivän tulokset Tilastopajasta: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=95323

Kuva: Asseri Välimäen meno miesten 400 metrillä oli väkevää lähdöstä maaliin.

Samankaltaiset artikkelit