Urheilukoulun talvikausi saatiin käyntiin Noormarkun urheilutalolla

Maanantai-iltana lokakuun 2. päivänä käynnistyi urheilukoulussa uusi lukuvuosi 2023-24 yhteisellä avausinfolla ja ryhmäkohtaisilla harjoituksilla, jotka alkavat tästä eteenpäin pyöriä säännöllisinä harjoitusaikoinaan Noormarkun urheilutalolla ja Porin Karhuhallissa.

Info-osuus vähän laajennetussa muodossa harjoitusryhmineen ja -aikoineen löytyy seuraavasta dokumentista, johon kannattaa perehtyvä vielä erikseenkin: https://drive.google.com/file/d/1ezDOpiPwwNDCS3qlXmVquSiiRU7IRzum/view?usp=sharing

Nopsan urheilukouluun voi liittyä milloin tahansa kauden aikanakin kotisivujemme Yleisurheilu-otsikon alta löytyvän Urheilukoulu-osion kautta: https://www.noormarkunnopsa.fi/urheilukoulu/urheilikouluun-ilmoittautuminen/

Tervetuloa mukaan vauhdikkaaseen ja monipuoliseen toimintaamme, johon kuuluu myös maastohiihto!

Monella kisareissullakin mukana ollut Nopsan maskotti Onni Olavi Orava oli urheilukoulun talvikauden avauksessa tervehtimässä lapsia ilmoittautumispisteellä. Onnin on Nopsalle takavuosina lahjoittanut Anna Renfors ja Jonnin vanhan Nopsa-paidan Noora Pirttinen.

Samankaltaiset artikkelit