Nopsan maastojuoksujen sateinen avaus Koivukujalla

Viime viikolle osunut takatalvi vähän siirsi Nopsan maastojuoksukauden alkua, mutta pienten sadekuurojenkin säestäminä se saatiin käyntiin Pikku-Koivukujalla maanantaina 29. huhtikuuta. Osanottajia oli lopulta mukavasti nelisenkymmentä kilpailupäivän ilmoittautumisten myötä. Seuraavan kerran kisaillaan Nopsan mestaruusmaastojen merkeissä maanantaina 6. toukokuuta, näillä näkymin Kirkkokalliolla (Vanha Söörmarkuntie 290). Ilmoittautumiset mieluiten Nopsan myClubin kautta viimeistään klo 14 kilpailupäivänä, niin saadaan tiedotettua sitä kautta mahdollisista muutoksista. Helatorstaina 9.5. kilpaillaan pm-maastoissa Ulvilan Massinmajalla. Sinne ilmoittautumiset kilpailukalenterin kautta. Nopsa maksaa osallistumismaksut.

29.4. maastokisojen tulokset

9- ja 11-vuotiaat tytöt ja pojat kirmaisemassa kilometrin matkalle.

Samankaltaiset artikkelit