Samuel Jussila rikkoi pitkäaikaisen seuraennätyksen

Juhannusaattona kisailtiin perinteiset juhannuskisat Ikaalisten urheilukentällä. Nopsalaisia oli perinteiseen tapaan mukana iso määrä, yhteensä 25 urheilijaa osallistui 48 lajiin. Päivän kovimmasta Nopsalais suorituksesta vastasi Samuel Jussila jos kriteerinä käytetään seuraennätyksen ikää. Miehet 17 vuotta sarjan kovatasoisessa kisassa Samuel hyppäsi parhaalla hypyllään tuloksen 699 joka rikkoo Turo Meriläisen vuonna 1985 hyppäämän ennätyksen kuudella sentillä. Samuelin tulos ylittää samalla alle 18 vuotiaiden EM kisarajan ja on Suomen kärkitulos 17v. sarjassa. Kauden kärkitulokseen ylsi myös Mila Mäkinen joka heitti naisten kiekkoa 39,25, tulos on 14v kauden kärkitulos.

Hienoihin tuloksiin ylsi myös moni muu Nopsan urheilija. Yhteensä 21 omaa ennätystä ja kahdeksan kauden parasta tulosta syntyi päivän kisoissa. Mitaleille ylsi yhteensä 14 Nopsaa edustavaa urheilijaa. Lajivoittoihin ylsivät Olli Lindroos M19 800m, Samuel Jussila M17 pituus, Romeo Runsten P9 pituus ja Kiia Mäkinen N17 kuula. Pihla Kumpuniemi keräsi puolestaan hienon kolmen mitalisija saaliin.

Kaikki tulokset

Samankaltaiset artikkelit