Nopsan maastojuoksut

Maastojuoksuaika on täällä taas! Tänä keväänä Nopsan maastojuoksut toteutetaan itsenäisesti, mutta kuitenkin kilpailumielisesti. Alta löytyy ohjeet kilpailuun osallistumiseen:

Maastojuoksuihin voi osallistua 4.-17.5.2020 välisenä aikana Kirkkokalliolla. Matkana on alakouluikäisillä Kirkkokallion 1km:n reitti ja yläkouluikäisillä sekä vanhemmilla 2,5km:n reitti. Molemmilta matkoilta löytyy kyltit reittien varrelta. Matka lähtee parkkipaikan läheisyydessä olevan katoksen vierestä ja päättyy lähtöpaikalle.

Ajan voi mitata joko itse esimerkiksi urheilukellolla tai kännykän ajanotolla. Voit myös pyytää kaveria tai vanhempaa kellottamaan ajan. Riittää, kun aika on sekuntin tarkkuudella.

Kun olet juossut kisan, alla olevaan lomakkeeseen voi täyttää omat tiedot sekä suorituksen ajan. Tulokset julkaistaan toukokuun loppupuolella.

Kisassa ei ole tärkeintä paras aika, vaan säilyttää rento kilpailumieli, toteuttaa yhteisöllistä tekemistä sekä liikunnan iloa! Tulosten ilmestyttyä on hienoa nähdä, kuinka moni muu on lähtenyt suorittamaan samaa reittiä.

Mukavia hetkiä pururadalla!

1km lenkki
1km lenkki
2,5km lenkki