Asseri Välimäki neljäs nuorten SM-halleissa

Nuorten SM-hallien toinen kisapäivä Joensuussa on kaartunut jo kalkkiviivoille. Nopsan Asseri Välimäki sijoittui hienosti neljänneksi M19 sarjan 400 metrillä ajallaan 50,18 (PB). Kisa juostiin suoraan loppukilpailuna viidessä erässä. Neljännessä erässä Asseri aloitti tasaisen vahvasti ja nousi loppumetreillä erävoittoon. Viimeisestä erästä kolme kiilasi Asserin edelle ajoilla 48,99, 49,01 ja 49,42.

Next Post

Tuomas Seppänen ja Kati Ojaloo heittolajien Eurocupiin

ke helmi 27 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Suomen Urheiluliitto on valinnut Noormarkun Nopsan Tuomas Seppäsen heittolajien Euroopan talvicupiin. Kisa käydään 9.3. – 10.3. Slovakiassa. Suomen muut edustajat Henri Liipola, Jenni Kangas ja Salla Sipponen. Viroa näissä kisoissa ja Nopsaa seuratasolla edustava Kati Ojaloo osallistuu samojen kisojen naisten moukarinheittoon.