Piirinennätyksiä ja seuracupin finaalipaikka

Loimaalla kotipaikkaansa pitävien Kärhän sisarusten Pinja, Venla ja Senja tänään alkanut nopsalaisuus käynnistyi vähintäänkin räväkästi. T13-sarjan 15 vuotta vanha moukarinheiton piirinennätys siirrettiin historiaan. Pinjan neljännen kierroksen heitto Orimattilan kisoissa putosi maahan vasta 50,79m kohdalla, piiriennätys parani näin ollen yli kuusi metriä. Kaksoissiskonsa Venla sijoittui kisan kakkoseksi tuloksella 48,76m, joka sekin olisi parantanut vanhaa piiriennätystä neljä metriä. Senja voittotulos T11-sarjassa oli 21,91m. Eilen Porin stadionilla T10-sarjan uudeksi korkeushypyn piiriennätykseksi puolestaan pomppasi Jenny Viitanen tuloksella 140. Kaikki nämä edellä mainitut tytöt ja moni muu Nopsan nuori 11-17v urheilija edustavat Nopsaa 5.9. Hämeenlinnassa mahdollisesti järjestettävässä seuracup-finaalissa. Tänään julkaistuista tuloksista Nopsa löytyy C-sarjan (isot kaupungit) tuloksista sijalta 12. (16. parasta finaaliin), taakse jäivät mm. Oulun pyrintö, Seinäjoen Seudun Urheilijat ja Kenttäurheilijat -58 Vantaalta. Hieno suoritus alkukilpailuissa Nopsaa edustaneilta urheilijoilta!

Samankaltaiset artikkelit