Piirihuipentuman 1. päivä, Sastamala

Nopsan juniorit olivat hyvässä mitalivauhdissa piirihuipentuman 1. kisapäivänä Sastamalassa. Helteinen kisapäivä ei nuoria uuvuttanut, sillä podium sijoja saalistettiin yhteensä 38.  Lukuisa määrä hyviä pistesijoja, finaalipaikkoja, PB-tuloksia ja seuraennätyksiä. 13-sarjan kiekossa Sanni-Maria Mäkelä paransi  seuraennätyksen lukemiin 36,21.  Seiväspaikalla Nuppu Willman taivutti uuden T11 sarjan seuraennätyksen 220. Ysisarjan kiekossa Minja Mäkelä kiskaisi ennätyskaaren 16,82 ja näin vanha ennätys vuodelta 1989 siirrettiin historiaan.

Next Post

Motonet GP, Seppänen 70,37

la heinä 28 , 2018
Share on Facebook Tweet it Email Lapinlahden Motonet GP-kisoissa Tuomas Seppänen sijoittui moukarissa kakkoseksi  USA:n Alex Youngin jälkeen. Tuomaksen paras heitto kantoi 70,37, kun voittajalle merkittiin 71,90. Kisan kolmanneksi nakkasi Markus Kokkonen tuloksellaan 65,99.