Hiihdon seura-asut

Hiihdon seura-asujen tilaukset ensi talveksi ovat nyt ajankohtaiset. Linkin lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksesi seura-asuista, varsinaiset tilaukset vahvistetaan vielä erikseen, jos kiinnostusta on riittävästi. Nonamen minimitilausmäärä on 10 kpl kyseessä olevaa asua – koot saavat toki vaihdella.

Tilattavissa ovat koossa 130, 150, XXS – XXXXL softshell lämmittelyasu ja liivi, kisa-asu, koossa S, M ja L kilpailupipo ja panta.

Lisätietoa asuista ja tilauksista Marita Salmiolta p. 040 707 3478 (klo 16 jälkeen)

Next Post

Liikuntaleikkikoulu uudistuu

ti syys 3 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Liikuntaleikkikoulu aloittaa toimintakautensa Kankaan koululla pe 20.9.2019. Ryhmiä on kaksi: 2-3 -vuotiaat ja 4-5 -vuotiaat. Pienempien ryhmä on ns. perheliikkari, jossa jokainen lapsi liikkuu oman aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla isä, äiti, isovanhempi tai joku muu lapselle tärkeä aikuinen. Heidän roolinsa on olla aktiivisia […]