Liikuntaleikkikoulu uudistuu

Liikuntaleikkikoulu aloittaa toimintakautensa Kankaan koululla pe 20.9.2019. Ryhmiä on kaksi: 2-3 -vuotiaat ja 4-5 -vuotiaat. Pienempien ryhmä on ns. perheliikkari, jossa jokainen lapsi liikkuu oman aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla isä, äiti, isovanhempi tai joku muu lapselle tärkeä aikuinen. Heidän roolinsa on olla aktiivisia lapsensa kanssa liikkujia. Yhdessä ohjaajan kanssa he innostavat, rohkaisevat, kannustavat, auttavat ja opastavat lastaan. Oma aikuinen tuntee lapsen yksilönä ja siksi osaa tulkita esimerkiksi lapsen tunnetiloja. Yksilöllisen tuntemuksen perusteella, hän voi soveltaa yhteistä tehtävää esimerkiksi helpottamalla tai nostamalla tehtävän vaatimustasoa omalle lapselle sopivaksi. Lapsen oma aikuinen on myös tärkeä palautteenantaja – lapsi tulee nähdyksi, kuulluksi ja sopivasti ihailluksi riittävän usein.

Isompien ryhmässä aikuinen on mukana joka neljäs kerta. Molemmille ryhmille ominaista on lapsilähtöinen toimintatapa. 2-3 -vuotiaiden harjoitusaika on klo 17.10-17.55 ja 4-5 -vuotiaiden klo 18.10-19.00.

Liikuntaleikkikoulu kuuluu Nopsan urheilukoulumaksuihin, eli jos olet jäsen ja maksat urheilukoulumaksua (yht. 55€/vuosi, alle 6v.) liikuntaleikkikoulusta ei erikseen laskuteta. Muille liikuntaleikkikoulu maksaa 30€ syyskausi ja 30€ kevätkausi.

Uudistumisen myötä tarvitsemme ilmoittautumiset molempiin ryhmiin.
2-3 –vuotiaat Ilmoittaudu tästä
4-5 -vuotiaat Ilmoittaudu tästä

Samankaltaiset artikkelit