Torstain yhteislenkit yli 11-vuotiaille starttaavat

Tostaisin klo 18.00 startaavat kestävyyspainotteiset yhteislenkit 11 vuotiaille ja vanhemmille urheilijoille. Lenkit tehdään etenemistapaa vaihdellen: sauvakävelyä, juoksua, ehkä myös (maasto)pyöräilyä. Lenkkien vauhti ja matka sovitetaan osallistujien mukaan, kesto n tunti. Lenkkejä vetää Mikko Tenho. Tarkemmat tiedot kerroista Myclubissa.

Torstaina 12.9. klo 18.00 startataan Kirkkokalliolta, ohjelmassa sauvakävelyä ja sauvarinnettä. Mukaan siis sauvat ja juotavaa.

Next Post

Otteluhuipentuma Porin stadionilla

su syys 15 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Satyn pm-moniottelut käytiin keskiviikkona 11.9. Porin stadionilla. Mukavasti oli osanottajia, vaikka oli arki-ilta. Kultaisella mitalilla palkittiin T14 Sanni-Maria Mäkelä, P12 Samuel Jussila, T12 Nuppu Willman ja P10 Mikael Saastamoinen. Tilastopajan sivuilta voi käydä katsomassa tuloksia.