Kati Ojaloo paras yleisurheilija 2019

Lauantaina 30.11. Kankaan koululla Kati Ojaloo palkittiin Nopsan parhaana yleisurheilijana ja heittäjänä. Palkintopöydän antia pääsi nauttimaan myös Tuomas Seppänen Kalevan kisojen pronssilla ja talviheittojen Eurocupin edustuksella. Oskari Lahtinen saavutti nuorten SM-kultaa, PM-hopeaa (pohjoismaat) ja EM-edustuksen. Paras hyppääjä on Kalevan kisojen pronssimitalisti ja kauden yllättäjä Einari Välimäki. Vuoden pikajuoksija Asseri Välimäki saavutti nuorten SM-hopeaa, pohjoismaiden (PM) pronssin sekä pitkän viestin kultamitalin. Ikuisesti kiertävä Taistelijan malja meni Asseri Välimäelle. Sanni-Maria Mäkelä ja Jessi Lope palkittiin T14 sarjan moukarin SM-joukkuepronssista. Valtteri Sillanpää on vuoden kestävyysjuoksija ja Nuppu Willman sisu-urheilija. Annika Mäenpäätä muistettiin hyvistä juoksuista Kalevan kisoissa. Aktiiviset sisu-urheilijat Aada-Olivia Oksanen ja Samuel Jussila, sekä ahkerat kunniakierroskerääjät Jenni Walli ja Jouko Naskali.

Samankaltaiset artikkelit