Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Oskarille Suomen mestaruus Kemin 19v. kisoista

Oskarille Suomen mestaruus Kemin 19v. kisoista

Tiiviin viikonlopun kruunuksi Oskari Lahtinen kävi hakemassa Suomen mestaruuden M19 sarjan moukarinheitossa. Oskarin kaikki mitatut tulokset olisivat riittäneet selvään mestaruuteen. Voittotulokseksi muodostui 69,44m. Oskarin vaudikkaaseen viikonloppuun kuului perjantaina Porin Ässien peli U20 joukkeen puolustuksessa josta yöllä matkustus Ouluun ja pienen nukkumisen jälkeen aamulla Kemiin jossa klo 12.00 moukaria ilmaan. Onnittelut Oskarille ja tukijoukoille hienosta tuloksesta. Pritne Lember juoksi nelosen aidoissa kauden parhaansa 70,28 (SB) sijoittuen yhdeksänneksi. Satasen aidoissa alkuerä aika 15,99 (SB) ei riittänyt finaaliin. Kiekkopaikalla Jane Lember kiskaisi ennätyksensä 34,06 (PB) ja sillä heltisi yhdeksäs sija. Kaksoset kisaavat Oskarin tapaan 19-sarjassa.