Nopsan 80 v juhlahiihdot ja Satakunnan ja Varsinais-Suomen pm-kilpailut 13.-14.2. peruttu

Vallitsevasta Koronatilanteesta johtuen joudumme valitettavasti perumaan Nopsan 80v Juhlahiihdot/ Satakunnan ja Varsinais-Suomen Pm-kilpailut/ HS-aluekilpailut, Rise Race Tour -osakilpailun Noormarkussa. Kilpailut piti hiihtää 13.-14.2.

Suomen Hiihtoliitto edellyttää alueellisten suositusten noudattamista ja Satakunnan sairaanhoitopiiri on ohjeistanut pidättäytymään maakuntarajat ylittävien kilpailujen järjestämisestä niin sisä- kuin ulkotiloissa. Satakunnan hiihdon jäsenseuroja on myös maakuntarajojen ulkopuolella leviämisvaiheessa olevassa Varsinais-Suomessa sekä kiihtymisvaiheessa olevassa Pirkanmaan maakunnassa. Näin ollen kisojen järjestäminen ei ohjeistuksen mukaan ole mahdollista.

Kartoitamme pienimuotoisemman kilpailun järjestämistä Satakunnan sairaanhoitopiirin alueella asuville hiihtäjille,

28.1. klo 18.55 päivitettyjen suositusten mukaan kaikenlaisesta kilpailutoiminnasta tulee pidättäytyä, joten ainakaan helmikuussa ei ym. kisaa voida järjestää

Samankaltaiset artikkelit