Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Aada-Olivialle SM-kultaa huippuajalla

Aada-Olivialle SM-kultaa huippuajalla

Aada-Olivia Oksanen voitti T15 sarjan 300 metrillä SM-kultaa huippuajalla 40,08! Taistelu voitosta oli tuimaa, sillä Emmi Saveniuksen hopea-aika kirjattiin 40,19. Hieno viikonloppu Aadalle kerta kaikkiaan, kaksi kultaista SM-mitalia palkintokaappiin. Samalla Satyn 15-sarjan piiriennätys siirtyi Jullenmaalta Aada-Olivialle. Ja Nopsan 300 metrin seuraennätykset sarjoissa 15-17-19-22-ja N kirjataan meidän “taskuraketille”. Mukava mitaliuutinen myös 14-sarjan korkeuspaikalta. Nuppu Willman otti hopeisen mitalin tuloksellaan 163 jääden vain pari senttiä ennätyksestään. Hyvin meni myös Nupun kisat kotiin viemiseksi kaksi hopeista SM-mitalia! Onnittelut tytöille, valmentajille ja tukijoukoille. Lue lisää yleisurheilun sivuilta.