Nopsalaiset maaotteluvoittojen makuun

Nopsan urheilijat ovat kunnostautuneet viikonlopun Ruotsi-ottelussa. Televisionkin välityksellä olemme saaneet todistaa Tuomas Seppäsen ensimmäistä maaotteluvoittoa miesten moukarissa 13. osallistumiskerrallaan, Asseri Välimäen tiukkaa taistoa miesten 400 metrillä sijoittuen parhaana suomalaisena kakkoseksi sekä Suomen pitkän viestin joukkueen ankkurointia maaotteluvoittoon. Nuorten maaottelussa Olivia Kärki sijoittui eilen tyttöjen pituushypyn neljänneksi tuloksella 5,36. Pinja Kärhä puolestaan puhkaisi tänään 70 metrin haamurajan moukarinheitossa rikkoen tuloksellaan 70,38 nuorten maaotteluennätyksen sekä nimissään olleet T16-sarjan Suomen ikäkausiennätyksen, N17-sarjan Nopsan ja Satakunnan piirinennätyksen. Oman ikäluokkansa tämän kauden maailman tilastossa hän nousi kakkossijalle, samoin kuin N17-sarjan kaikkien aikojen tilastossa Suomessa edellään vain Silja Kosonen!

Samankaltaiset artikkelit