Satyn viestihuipentuma Parkanossa

Satyn viestihuipentuma kisattiin lauantaina 14.8. Pahkalanniemen kentällä Parkanossa. Nopsan laariin ropisi kaiken värisiä mitaleja: 7 kultaista, 5 hopeista ja 2 pronssista. Enemmänkin oli tarjolla, mutta viestit eivät aina suju suunnitelmien mukaan ahkeran harjoittelunkaan jälkeen. Ysisarjan tyttöjen 4 x 400 metrin joukkue Aida Willman, Julia Sjöholm, Sara Lehtimäki ja Viivi Ritola voitti piirinmestaruuden uudella T9-sarjan Nopsan ennätysajalla 5.27,56. Nopsan kakkosjoukkue Henna Tamminen, Aleksandra Haapala, Kira Kiviluoma ja Iida Oksanen oli pitkään kiinni jopa hopeamitalissa, joka aivan viime metreillä vaihtui kymmenyksen marginaalilla pronssiin ajalla 5.51,39. Kierrosviestin mestaruus irtosi myös Nopsan 9-vuotiaille pojille Olavi Kangasniemi, Eetu Sinervä, Aarni Laurila ja Oskari Rajamäki ajalla 5.51,76. Hyvä Nopsa!

Samankaltaiset artikkelit