Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
SM-pronssimitali Seppäselle

SM-pronssimitali Seppäselle

Miesten moukarin finaali Kalevan kisoissa oli kärjen osalta tasainen. Tuomas Seppänen kiskaisi pronssiheiton 71,90 neljännellä kierroksella. Someron Esan Henri Liipolan hopeatulos 72,76 kirjattiin toisella kierroksella. Suomen mestaruuden nakkasi Leiskun Aaron Kangas tuloksellaan 73,51. Miesten 400 metrin finaalissa Asseri Välimäki sijoittui kuudenneksi ajallaan 48,66. Naisten pituuden loppukilpailussa Paula Vihtalahti ponnisti kahdeksanneksi tuloksellaan 5,77 (-0,4). Seipään finaalissa Einari Välimäki oli kisan yhdeksäs kauden parhaalla tuloksella 495. Kisa oli hyvätasoinen, sillä Suomen mestari Mikko Paavola sai tuloksen 560. Kati Ojaloo oli naisten moukarin karsinnan paras tuloksellaan 63,70. Naisten moukarin finaali käydään sunnuntaina. Miesten 400m aitajuoksun alkuerissä Oliver Oksanen joutui harmillisesti keskeyttämääm (DNF). Naisten satasella juostiin kolme alkuerää joista kaksi parasta pääsi suoraan ja kaksi aikavertailun kautta loppukilpailuun. Ykköserässä Annika Mäenpää oli kolmas 11,95 (+1,8, PB=) ja samalla ajalla kakkoserässä juossut Anna Julin meni finaaliin. Oletan, että tuhannusosat on tarkastettu.