Nopsan seurakisat käynnistyivät koleassa säässä

Urheilukoulun kesäkauden avauksessa toukokuun puolivälissä lämpö helli osallistujia, mutta kuun loppuun mennessä pohjoisen tuulet olivat vieneet sen mukanaan, kun urheilukentällä miteltiin kesän ensimmäiset seurakisat. Monessa nopsalaistaloudessa valmisteltiin jo täyttä päätä viikonlopun lakkiaisjuhlia, mutta toimitsijat onnistuttiin löytämään joka lajiin ja kisat vietyä mukavasti läpi. Miesten 100 metrillä nähtiin tiukka kaksinkamppailu, jossa parin viikon päästä varusmiespalveluksestaan kotiutuva Oliver Oksanen (11,57) vei niukan voiton haastajastaan Joona Nurmesta (11,62). Korkeuspaikalla nähtiin ilmavia suorituksia, kun Leo Pakkasela vei P15-sarjan voiton tuloksella 170 ja Samuel Jussila tyylitteli tuloksen 175 M17-sarjassa. Myös nuoret keihäsmiehemme äityivät M17-sarjassa pitkiin kaariin Juho Kallion puhkaistua 50 metrin rajan voittotuloksellaan 51,38. Samaan aikaan Porin Moukaripörssissä kisatuissa kiekkokisoissa veteraaniurheilijamme Pekka Jaakkola puhkaisi niin ikään 50 metrin rajan M60-sarjan kisassa kauden parhaallaan 51,23. Sanni-Maria Mäkelä kiskaisi naisten sarjan voittoon tuloksella 38,75.

Nopsan seurakisojen tulokset: https://drive.google.com/file/d/1WBp4Hhbx6h9hR1VgKdbmNTNmpXa4l1_f/view?usp=drive_link

Moukaripörssin kiekkokisojen tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=94017

Kuva (Urpo Mansikkamäki): P15-sarjan korkeushypyn voitti Leo Pakkasela tuloksella 170, jolla tämän ikäluokan valtakunnallisissa tilastoissa sijoituttaisiin neljänneksi. Seurakisoille ei kuitenkaan ollut haettu tilastokelpoisuutta.

Samankaltaiset artikkelit