Porin Yleisurheilu Gamesissa vahvaa nopsalaismenestystä

Viikonlopun aikana kisailtiin viime vuoden tapaan kaksipäiväinen Porin Yleisurheilu Games Porin stadionilla. Nopsalaisetkin olivat mukana sankoin joukoin. Mainioissa olosuhteissa ja hyvässä seurassa ennätykset ja omat kauden parhaat tulokset ropisivat. Kirkkain mitalisaalis Nopsan urheilijoista kertyi Viivi Ritolalle T11-sarjassa, jossa hän vei voitot 60 metrin pikapyrähdyksessä (9,32 PB) ja pituudessa (4,11 PB) sekä nappasi hopeaa kasilta (2.54,88 PB). Voitto irtosi myös Aaro Honkaselle P11-sarjan pika-aidoista ajalla 11,31, Mikael Saastamoiselle P15-sarjan pituudesta omalla ennätyksellään 5,46, Jeri Niinivirralle saman sarjan keihäästä tuloksella 37,81 ja Olivia Kärjelle naisten pituushypyssä kauden parhaallaan 5,24. Komean mitalisaaliin sai koottua myös Jonni Pirttinen P13-sarjassa, josta hän nappasi hopeaa kuulassa (8,63) ja kiekossa (24,73) sekä pronssia 60 metriltä (9,00). Monta muutakin mitalisijaa ja hyvää suoritusta nopsalaisille kertyi viikonlopulta.

Tässä nopsalaisten tulokset kootusti: https://drive.google.com/file/d/13LUQw0tTV4HN15sPTJYngh6_F9NOlqrU/view?usp=drive_link

Samankaltaiset artikkelit