Piirikunnalliset Nopsan seurakisojen yhteydessä

Noormarkun urheilukentällä järjestettiin lapsille keskiviikkona 7. kesäkuuta kesän 2. Nopsan seurakisat, joiden yhteydessä käytiin myös piirikunnalliset kisat 9-vuotaiden sarjasta ylöspäin. Kauniin kesäisessä säässä ja tilastokelpoisen myötätuulen siivittämässä kesäillassa syntyi muutamia valtakunnallisten tilastojenkin kärkipaikoille yltäneitä tuloksia. T9-sarjan 60 metrin pika-aidoissa Nopsan tytöt Isella ja Isla Hakala sekä Porin Yleisurheilun Ella Peltomaa ottivat haltuunsa ikäluokkansa kaikki kolme kärkisijaa 12 ja 13 sekunnin välimaastoon painuneilla ajoillaan. Kaikkiaan kymmenen aituria kilpaili tässä sarjassa, mikä lupailee hyvää porilaisen aitajuoksumenestyksen jatkumiselle tulevaisuudessakin. Noormarkun kentällä suositulla 150 metrin pikamatkalla illan kovinta vauhtia  pitivät kotiseuran pikakiiturit, eli M19-sarjan voittaja Joona Nurmi ennätyksellä 17,45 vanavedessään M17-sarjan voittaja Samuel Jussila (18,14 PB), joka kunnostautui myös pituuspaikalla leiskauttaen M16-sarjan kotimaisen kärkituloksen 620. Kiekkopaikalla Porin Yleisurheilun Mila Mäkinen vei ylivoimaisen voiton T13-sarjassa tuloksellaan 43,33. Naisten kiekossa käytiin paljon tasaisempi vääntö, josta voittajaksi selviytyi Nopsan Sanni-Maria Mäkelä kauden parhaimmallaan 40,87. Myös moukarinheitossa nähtiin pitkiä kaaria, kun Latilan Jyskeen Aada Vuoriaho korjasi N17-sarjan voiton ennätyksellään 56,74.

2023-06-07 Nopsan piirikunnalliset ja seurakisat_Lehdistömuotoinen tuloslistaus: https://drive.google.com/file/d/1OKYDsvOkybIG99yoZhEmBm3FxSQDe_VG/view?usp=drive_link

Samankaltaiset artikkelit