Emilia Helmi Nopsan vuoden hiihtäjä

Kahden vuoden tauon jälkeen päästiin viettämään hiihtokauden päätöstilaisuutta kakkukahvien merkeissä tiistaina 26.4. Kankaan koululle oli kokoontunut mukava joukko hiihtäjiä tukijoukkoineen ja palkinnot jaettiin ansaituista saavutuksista.

Vuoden hiihtäjäksi valittiin kolme ikäluokkansa SM-mitalia hiihtänyt Emilia Helmi. Emilian valmentaja Seppo Myllykoski nimettiin itseoikeutetusti vuoden valmentajaksi.

Toini Pöystin lahjoittama kiertopalkinto ahkeralle tyttöhiihtäjälle ojennettiin Hilla Tenholle ja Antti Holman lahjoittama kiertopalkinto ahkeralle poikahiihtäjälle on seuraavan vuoden ajan Olli Lindroosin hallussa.

Tsemppihiihtäjinä palkittiin Olli Tenho, Wilhelmiina Ruohomäki ja Jenny Viitanen. Vuoden yllättäjänä palkittiin hurjasti talven aikana kehittynyt Emilia Riikonen.

Linkissä kaikki palkitut hiihtäjät.

Samankaltaiset artikkelit