Liikunnan iloa laadukkaasti kaikille
 
Sepon kisat urheilukentällä

Sepon kisat urheilukentällä

Lauantaina 16.7. järjestettiin Seppo Välimäki -aluekisat Noormarkun urheilukentällä. Osanottajia kisoissa oli hieman vajaa sata. Hyviä tuloksia kirjattiin juoksuradalla sekä kenttälajeissa. Annika Mäenpää voitti naisten 150 metriä ajalla 18,48 ja tuulimittari näytti sallittua lukemaa +0,8. Samalla matkalla Eemeli Välimäki voitti miesten kisan 16,44 (+2,9) ja Oliver Oksanen oli kisan kakkonen 16,59 (+2,9). Leiskun 26-vuotias Vilma Paakkala voitti naisten kiekon 49,24 ja Nopsan Sanni-Maria Mäkelä oli kisan kakkonen 39,36. N17-sarjan moukarissa Sanni-Maria otti voiton PB-tuloksella 45,05. Nopsalaiset kävivät tiuhaan tahtiin palkintopallilla, sillä podium-sijoja oli yli 20. Sepon kisojen tuloksia voi käydä katsomassa live tuloslistasta. Lehdistömuodossa tulokset löytyvät täältä.