Nopsan joukkue hopealle Pohjola Seuracupin valtakunnallisessa finaalissa!

Nopsan joukkue onnistui hienosti Seuracup C-sarjan eli suurten (yli 35.000 asukkaan) kaupunkiseurojen finaalissa Vantaalla. Isäntäseura Vantaan Salamat otti voiton pistein 339,5 ja Nopsan hopean hohtoiset pisteet 337. Ero kärkijoukkueiden välillä ennen ratkaisevaa sukkulaviestiä oli vaivaiset 0,5 pistettä. Eli tiukasti taisteltiin voitosta ja jokainen onnistui hyvin omassa lajissaan. Eikä tässä vielä kaikki. Ruotsi-ottelun yhteydessä stadikalla Nopsajalat juoksivat 8×200 metrin viestin sijoittuen neljänneksi ajalla 3.47,22. Melkein joka vaihdossa jouduttiin antamaan ulkoradan tasoitusta sisemmältä radalta 3. sijan napanneelle Ikaalisten Urheilijoille. Ei muuta kuin Nopsan ja Suomen liput liehumaan katsomossa. Seuracup C-sarjan finaalin tulokset löytyvät live tuloslistasta.

Samankaltaiset artikkelit