Talvi taittui lasten hallikisoissa

Talvisodan päättymisen muistopäivänä, maanantaina 13.3.2023 juostiin, hypättiin, työnnettiin ja heitettiin lasten hallikisoissa Noormarkun urheilutalolla 51 osallistujan voimin, samaan aikaan kun talvi yritti ulkona vielä pyristellä kevään tuloa vastaan kunnon lumimyräkällä. Koko loppuviikon ajan on kuitenkin luvassa lämpöasteita, joten menneen talven lumia tämä tuoreinkin täydennys pian on, ja katseet voi suunnata vähitellen hiihtoladuilta kohti kevään maastojuoksuja. Urheilukoulun puolella jatketaan joka tapauksessa ulkosalla reippailun rinnalla myös sisäharjoittelua urheilutalolla huhtikuun loppuun asti. Karhuhallissakin järjestetään vielä joitakin urheilukoulun laji-iltoja perjantaisin. Pääsiäisviikonloppuna on Kuortaneen urheiluopistolla ohjelmassa perinteinen seuraleiri, jonne voi vielä ilmoittautua mukaan ohjaajille.

Tulokset lasten hallikisoista, kuten aiemmistakin kisoista löytyvät tulosarkistostamme (Yleisurheilu – Kilpailutoiminta – Vanhoja tuloksia): https://drive.google.com/file/d/17VW6yIpFRyX61joG_HMtCIT-YYsMr8c6/view?usp=share_link

Lisää kuvia kisoista löytyy Nopsan fb-sivuilta: https://www.facebook.com/media/set?vanity=NoormarkunNopsa&set=a.743058987254299

Samankaltaiset artikkelit