Nopsalaisia kauden kotimaisiin kärkituloksiin Nakkilassa

Koleassa ja sateisessa säässä käynnistyi yleisurheilun ulkoratakausi myös Satakunnassa, kun perinteiset Kirkon vaiheill -kisat käytiin tänään Nakkilan urheilukentällä. Se ei nopsalaisten tahtia haitannut, vaan omia virallisia ennätyksiä (PB) sekä kauden parhaita tuloksia (SB) tehtailtiin ja kauden kotimaisia kärkituloksiakin (kk) kohenneltiin useamman urheilijan voimin. Iina Poussu venytti T15-sarjan pituushypyn voittoon komealla ennätystuloksellaan 4,90, joka on kauden kotimainen kärkitulos T14-sarjassa. Pikkuveli Eemeli Poussi ponnisti P13-sarjan pituushypyssä neljänneksi ennätystuloksellaan 4,32, joka on puolestaan kauden kotimainen kärkitulos P12-sarjassa. Neea Huhtala osallistui T13-sarjan kuulantyöntöön sijoituksen ollessa 10., mutta samalla hän pukkasi T10-sarjan kauden kärkituloksen 2,5 kg:n kuulan ennätystuloksellaan 4,77. Mitaleja, omia ennätyksiä ja kauden parhaita tuloksia nopsalaisille kertyi niin suuri määrä, että ne oli helpointa koostaa oheisten tulosten muotoon. Kausi on tietysti vielä nuori, eikä tilastoihin kannata liikaa tuijottaa vielä tässä kohtaa, mutta toivottavasti nämä avauskisat kasvattivat intoa entistäkin ahkerampaan harjoitteluun ja kisaamiseen tulevan kesän aikana. Nopsalaisille seuraava mahdollisuus kilpailemiseen tarjoutuu heti tulevana keskiviikkona 31.5., jolloin Noormarkun urheilukentällä on ohjelmassa kesän ensimmäiset seurakisat klo 17.30 alkaen. Ennakkoilmoittautumiset myClubin kautta viimeistään kilpailupäivänä klo 14 mennessä. Jos se ei jostain syystä onnistu, niin homman voi hoitaa kuntoon vielä paikankin päällä – hyvissä ajoin enenn kilpailujen alkua.

Nopsalaisten tulokset kokonaisuudessaan: https://drive.google.com/file/d/18ZzJ4fcMfA2rHy6u9BuxhisoykJl3A9J/view?usp=share_link

T9-sarjan pituushypyssä voiton vei Porin Yleisurheilun Ella Peltomaa, mutta hyvin hänelle laittoivat kampoihin myös Nopsan Isla Hakala (2.) ja Ilona Poussu (3.)

Samankaltaiset artikkelit