Kahdeksan mitalia Nopsalle 9-15-vuotiaiden pm-otteluista Porissa

Nopsan 9-15-vuotiaat juniorit eivät sokaistuneet 16-17-vuotiaiden nuorten häikäisevästä SM-kisamenestyksestä Kuortaneella lauantaina, vaan nokittivat heidät yhdellä mitalilla keräten kahdeksan pm-mitalin saaliin Porin stadionilta heti seuraavana päivänä.

Kaksoisvoittoa päästiin tuulettamaan myös pm-otteluissa, kun Eemeli Poussu vei P12-sarjan 4-ottelun piirinmestaruuden Jonni Pirttisen säestäessä hopeatilallaan. Piirinmestaruuteen ylsivät myös Eemelin isosisko Iina Poussu T14-sarjan 5-ottelussa sekä Siiri Välimäki T12-sarjan 4-ottelussa. Nuorimpien sarjojen 3-otteluissa hopeaa saalistivat Julia Sjöholm T11-sarjassa, Sara Lehtimäki T10-sarjassa ja Isella Hakala T9-sarjassa, eli varsinainen hopeaputki Nopsalle tyttöjen puolelta. Ilona Poussu täydensi perheensä mitalisaaliin vielä T9-sarjan pronssimitalilla.

Nopsalaisten tulokset: https://drive.google.com/file/d/1DWV06vSLoCLutz7uwWJCsj2pfK2U_y7H/view?usp=drive_link

Kuva: Eemeli Poussu ampaisee heti kärkeen P12-sarjan 4-ottelun päätöslajissa 800 metrillä ja Jonni Pirttinen seuraa perässä varmistaen Nopsan kaksoisvoiton myös koko ottelussa.

Samankaltaiset artikkelit