Tietoa vanhemmille

NOPSAN TIEDOTUSKANAVAT

Noormarkun Nopsan internet-sivuilla https://www.noormarkunnopsa.fi/ tiedotamme ajankohtaisista asioista. Urheilukoulullekin on varattu siellä oma osionsa. Sivuilta voi käydä lukemassa tuoreimmat kilpailutulokset sekä katsastamassa toimintakalenteria, johon on kerätty paljon muutakin seuran toimintaa koskevia tietoja, kuten ilmoitukset tulevista talkoista ja kokouksista. Seuratkaa siis sivuja.
Nopsalla on myös ahkerassa käytössä olevat facebook-sivunsa osoitteessa

. Sitä kautta on kätevä lähettää kuvia ja julkaista uutisia myös kisamatkoilta ja muualta reissun päältä. Käy tykkäämässä, niin pysyt menossa mukana!

Nopsa otti tammikuun 2017 lopulla käyttöön nykyaikaisen myClub-jäsentietopalvelun
osoitteessa https://nopsa.myclub.fi/. myClubin avulla jokainen nopsalainen voi itse ylläpitää omat jäsentietonsa, ilmoittautua harjoituksiin ja muihin seuran tapahtumiin (tapahtumakalenteri) sekä seurata omaa osallistumisaktiivisuuttaan. myClubista löydät helposti kaikki seuran lähettämät tiedotteet sekä laskut. myClubin avulla saat halutessasi myös viikkotiedotteen sähköpostiisi seuran tulevan viikon tapahtumista.

Lisäksi tiedotusta hoidetaan myClubin kautta lähetettävillä sähköposteilla isommalla tai pienemmällä jakelulla, ellet sitä erikseen estä myClubin viestiasetuksissa.

TOIMINTA LEIKKI-IKÄISTEN RYHMÄSSÄ

Talvikauden aikana liikutaan urheilutalolla erilaisten leikkien ja pelien merkeissä ja samalla opetellaan perustaitoja kuten juoksemista ja hyppäämistä. Leikki-ikäisten ryhmään kuuluvat alle kouluikäiset eli 5-6 vuotiaat lapset. Ryhmää voidaan tarpeen mukaan jakaa myös kahtia, jotta toiminta pysyisi mielekkäämpänä ja kaikki pääsisivät tekemään oman tasonsa ja kehityksensä mukaan.

Talven aikana järjestetään urheilutalolla tuttuun tapaan muutamat hallikilpailut. joissa sarjat 5-vuotiaasta alkaen.

TOIMINTA YLEISURHEILUKOULUSSA

Harjoituksissa pelataan ja kisataan edelleen, ja samalla pyritään monipuolisesti kehittämään kehon motorisia taitoja erilaisten lajiliikkeiden kautta.

Vanhempien ryhmissä harjoituksia tullaan pitämään jatkossa myös Porissa Karhuhallissa. Niistä tarkempaa tietoa ohjaajilta.

Talven aikana myös kisataan omissa hallikisoissa sekä myös Karhuhallissa pidettävissä hallikisoissa.

Jos sinulla on kysyttävää – ota yhteyttä ohjaajiin