Nopsan mestaruuskisat päättivät ratakauden Noormarkussa

Kesän kilpailukausi Noormarkun urheilukentällä huipentui omiin mestaruuskisoihimme keskiviikko-iltana 23. elokuuta. Sarjoja olisi ollut tarjolla 7-vuotiaista 19-vuotiaisiin asti, mutta osallistujajoukko painottui vahvasti nuorempiin ikäluokkiin. Yksi yleisen sarjan urheilijakin oli sentään mukana, kun paraurheilijamme Antti Alitalo pyyhälsi etusuoran aikaan 19,43. Mainioita tuloksia tehtailivat juniorimmekin, joista erikseen mainittakoon A-taitomerkkirajan rikkoneet: Romeo Runsten kiskaisi 23,99 P9-keihäässä, Leo Pakkasela pomppasi 168 P15-korkeudessa, Jeri Niinivirta viskaisi limppua 42,07 P15-sarjassa ja Minja Mäkelä 29,00 samanikäisissä tytöissä. Muitakin aivan A-taitomerkin tuntumaan yltäneitä suorituksia ja omia ennätyksiä nähtiin. Noormarkun ulkopuolella kilpailukausi jatkuu vielä mm. nuorten SM-kisoilla Tampereella, viestihuipentumalla Sastamalassa, Seuracupin C-sarjan finaalilla Vaasassa, SM-viesteillä Lahdessa, 9-13-vuotiaiden otteluhuipentumalla Porissa sekä koulujen kisoissa.

Mestaruuskisojen tulokset: https://drive.google.com/file/d/1DIqOD3AacJlDS4BJJ_ncaVllY4Ask9xq/view?usp=drive_link

Valokuvia kisoista: https://www.facebook.com/media/set?vanity=NoormarkunNopsa&set=a.855083562718507

Ilta päättyi 13-vuotiaiden 600 metrin juoksuun.

Samankaltaiset artikkelit