Hiihtokauden päätös- ja palkitsemistilaisuus

Hiihtokauden päätös- ja palkitsemistilaisuus pidetään Noormarkun yhtenäiskoululla torstaina 25.4. klo 18.00 Kahvi- ja mehutarjoilu klo 17.30.

Tilaisuudessa palkitaan kaikki SM-, HS- ja KLL:n mestaruushiihtoihin osallistuneet, maakunta- ja nuorisoviestiin sekä Satakunnan mestaruushiihtoihin osallistuneet, HS- ja Junior cupiin osallistuneet sekä vähintään kaksiin omiin kilpailuihin osallistuneet hiihtäjät.

Tervetuloa hiihtäjät, vanhemmat ja tukijoukot!

Next Post

Kevään ensimmäiset maastojuoksut

to huhti 18 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Kevään ensimmäiset maastojuoksut kisattiin ke 17.4. Koivukujalla Ahlströmin ruukin alueellla. Kevät kelit ovat olleet vaihtelevia. Kisat sujui hyvin tutussa ympäristössä ja mukavasti oli lapsia ja nuoria juoksemassa. Tulokset