Karnevaaliviikonloppu jatkuu

Nopsalaisia esiintyi myös viikonlopun lajikarnevaaleilla Pihtiputaalla (keihäs) ja Somerolla (seiväs). Pihtiputaan keihäskarnevaaleilla olivat nopsalaisista mukana Kallion sisarukset Juho (P13) ja Miia (T9). Juhon tulos 32,98m riitti todella kovatasoisen kisan 18. Miian uusi ennätys kirjataan nyt lukemin 12,09m, parannusta ennätykseen hienot 2,91m ja sijoitus kisassa kolmas. Someron seiväskarnevaaleilla oli puolestaan mukana Wilmannin sisarukset Nuppu (T13) ja Vilho (P11). Nupulle ennätystään sivuavalla tuloksella 250cm kilpailun kuudes sija. Vilhon tulos 180cm oikeutti tällä kertaa isosiskon tavoin kuudenteen sijaan.

Pihtipudas
Somero

Next Post

Kati voittoon moukarikarnevaaleilla!

la kesä 29 , 2019
Share on Facebook Tweet it Email Loistosarjan heittänyt Kati Ojaloo nappasi voiton moukarikarnevaaleilla! Hienon sarja paras heitto kantoi lukemiin 66,91m. Kilpailun toiseksi sijoittui Inga Linna Riihimäen Kiskosta tuloksella 65,57m ja kolmas sija kirjattiin Lapuan Virkiää edustavan Sara Killisen nimiin, tulos 63,48m. Katin hieno sarja moukarikarnevaaleilla ja jo kauden aiemmissakin kilpailuissa […]