Nuorille hienoa menestystä Satakunnan piirinmestaruuskisoista

Nopsan nuoret saavuttivat hienoa menestystä Kankaanpäässä viikonloppuna 9-15 vuotiaiden piirinmestaruuskisoissa. Mitaleja kertyi yhteensä 57kpl, joista 24 kultaisia, 22 hopeista ja 11 pronssista. Urheilukouluryhmistä 10-12 vuotiaat tytöt keräsivät upeasti 5 kultaa, 9 hopeaa ja 5 pronssia. Sanni-Maria Mäkelä ja Samuel Jussila keräsivät molemmat neljä mitalia, joista Sannille kaksi kultaista sekä kaksi hopeista mitalia ja Samuelille yksi kultainen ja kolme hopeista. Eemeli Poussu, Nuppu Willman ja Sakarja Koivisto puolestaan voittivat kaikki kolme piirinmestaruutta.

Kaikki piirinmestareiksi urheilleet: Aada-Olivia Oksanen, Eemeli Poussu, Elias Ruusuvuori, Iina Poussu, Jenny Viitanen, Mikael Saastamoinen, Minja Mäkelä, Nuppu Willman, Nuppu Willman, Oliver Ovaskainen, Sakarja Koivisto, Samuel Jussila, Sanni-Maria Mäkelä, Siiri Välimäki ja Vilho Willman

Samankaltaiset artikkelit