Nopsa avasi Nakkilan pm-maastot kolmoisvoitolla

Aurinkoisessa, mutta koleassa ja tuulisessa säässä päästiin mittelöimään maastojuoksun Satakunnan piirinmestaruuksista Nakkilan liikuntakeskuksen ympäristössä samoilla reiteillä, joilla ratkottiin maastojuoksun Suomen mestaruudet vuosi sitten. Nopsan T9-sarjan tytöt Isla Hakala, Ilona Poussu ja Isella Hakala avasivat kisat mahtavasti kolmoisvoitolla, vaikka eivät ihan kärjessä taivaltaneetkaan vielä alkumatkasta. Hyväpohjainen rata ja tuulinen sää erottivat kuitenkin jyvät akanoista maaliin mennessä. Lähes vastaavaa nopsalaismenestystä nähtiin myös T12-sarjassa, jota Wilhelmiina Ruohomäki ja Jemina Virtanen hallitsivat lähdöstä maaliin tässä järjestyksessä. Joukkuemestaruus jäi silti saamatta, kun kolmatta juoksijaa ei Nopsan riveistä tähän sarjaan löytynyt. Tenhon perheessä saatiin juhlia tänään kahta piirinmestaria, sillä Olli Tenho vei voiton P13-sarjassa ja isosisko Hilla toisti saman tempun N17-sarjassa. Nopsan mitalisaldoa kaunistelivat myös Aida Willman T11-sarjan hopeallaan sekä Miila Niittynen T13-sarjan pronssillaan. Mitalin syrjässä oli pitkään kiinni myös Oskari Rajamäki P10-sarjassa, mutta ote siitä kirposi aivan viimeisillä sadoilla metreillä sijoituksen ollessa tänään neljäs. Frans Haapala ehti maaliin viidentenä P12-sarjassa ja Laura Lindroos T9-sarjassa sijaluvulla 21.

Pm-maastojen tulokset: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=93495

Samankaltaiset artikkelit