Ennätyksiä ja kauden kärkituloksia Nopsan piirikunnallisissa

Helle helli urheilijoita keskiviikkona kesäillassa, kun Noormarkun urheilukentällä kisailtiin yhdistetyt Nopsan seurakisat ja piirikunnalliset, mikä oli tulostason perusteella saanut heittäjienkin jäsenet vetreiksi. Kuularingissä Porin Yleisurheilun Kiia Mäkinen vei N17-sarjan voiton ennätyksellään 13,68, joka on samalla kauden kotimainen kärkitulos T15-sarjassa. Toiseksi sijoittunut seurakaveri Iina Kause kohenteli ennätyksellään 11,65 puolestaan T13-sarjan kotimaista kärkitulosta kyseiseen ikäluokkaan ylipainoisella 3,0 kg:n kuulalla. Kiekkoringissä P15-sarjan voittaja Merikarvian Innon Artturi Erkkilä puhkaisi 50 metrin viivan voittotuloksellaan 52,44. Saman ikäluokan tytöissä Porin Yleisurheilun Mila Mäkinen sai puolestaan 40 metrin rajapyykin rikottua myös kilon kiekolla voittotuloksellaan 40,10, joka on T13-ikäluokan kauden kotimainen kärkitulos tällä välineellä. N19-sarjan kiekkovaltikka säilyi omassa seurassa, kun Nopsan Sanni-Maria Mäkelä kiskaisi voittoon hienolla ennätyksellään 42,39.

Etusuoralla sallitun rajan molemmin puolin puhallellut myötätuuli siivitti myös pikajuoksijat ennätysvauhtiin. Illan nopein sprintteri oli Nopsan Joona Nurmi, joka vei M19-sarjan 100 metrin voiton ennätyksellään 11,30 saaden tiukan vastuksen myöskin ennätyksensä 11,39 pyyhältäneeltä Porin Yleisurheilun Aleksi Miikkulaiselta. Myös M17-sarjan 100 metrillä nähtiin 12 sekunnin alitus Nopsan Samuel Jussilan kohennellessa ennätystään lukemiin 11,87. T13-sarjan 60 metrillä pidettiin niin ikään vinhaa vauhtia, kun 2. erän voiton vei Nakkilan Viren Aisha Neziri ennätyksellään 8,58 Porin Yleisurheilun Sofia Lahdenperän pinkoessa vastaavasti 1. erän voittoon ennätyksellään 8,61.

Loistavia tuloksia ja omia ennätyksiä tehtailtiin myös nuoremmissa ikäluokissa. Niitä voi tutkailla tarkemmin koko kisat kattavasta Tuloslistan yhteenvedosta: https://drive.google.com/file/d/1BRQs5YlchLLuG07qChtR4DOaxavzFfHj/view?usp=drive_link

Samankaltaiset artikkelit