Olivia Kärki tuplamestaruuteen Porin pm-kisojen 2. kilpailupäivänä

Pienen pisartelun myötä saatiin käyntiin pm-kisojen 2. kilpailupäivä Porin stadionilla torstaina 20. heinäkuuta, mutta auringonpaisteeksi se lopulta kääntyi. Nopsan urheilijoista vahvimmassa vireessä oli omassa N17-sarjassaan tuplamestaruuteen yltänyt Olivia Kärki, joka kohenteli samalla ennätystään pituushypyssä lukemiin 5,48 ja 200 metrillä aikaan 26,33. Naisten pituuden voiton korjasi talteen Oliviaa vuoden nuorempi Nuppu Willman kauden parhaallaan 5,26. Naisten kiekon piirinmestariksi kiskaisi Sanni-Maria Mäkelä tuloksella 39,76. Piirinmestaruuteen ylsi myös Samuel Jussila M17-sarjan 400 metrin aitakokeilussaan, joka tuotti lupaavan tuloksen 60,63 lopun kangistumisesta huolimatta. Joona Nurmi juoksi miesten 200 metrillä pm-hopealle ajalla 23,35.

2. kilpailupäivän tulokset Tilastopajasta: https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=95390

Samankaltaiset artikkelit