Tule mukaan arvokkaaseen työhön ja liity talkoorinkiin

Urheilunkaan harrastaminen ei ole ilmaista, mutta me Nopsassa yritämme pitää sen ainakin mahdollisimman edullisena kaikille. Tämä vaatii kuitenkin taustalla työtä isolta joukolta ihmisiä, joita kutsutaan vapaaehtoisiksi (se määritelmä ei ehkä kaikilta osin ihan toteudu) tai talkoolaisiksi. Nuorisolle selvennykseksi, että kyseessä on työ, josta ei makseta palkkaa, mutta se koituu yhteiseksi hyväksi.

Nopsalla on erillaisia tapoja tapahtumajärjestelijästä mainosten liitteistykseen joista tiedotetaan Nopsan eri kanavissa. Liittymällä alla olevasta linkistä mukaan Nopsan talkoolaiseksi helpotat tavoitettavuuttasi ja parannat mahdollisuuksiasi valita juuri ne talkoot ja/tai tapahtumat jotka sopivat aikatauluusi tai tuntuvat sinulle sopivimmalta. Isolla talkoolaisten määrällä varmistamme ettei kenenkään työtaakka kasva kohtuuttoman suureksi.

  1. Valitse “Rekisteröi uusi jäsentili”.
  2. Täytä tietosi, tällöin luot itsellesi myClub ID:n mutta et vielä liity mihinkään jäseneksi.
  3. Täytä ilmoittautuvan henkilön tiedot, voi olla samat kuin ed. kohdassa mutta esim. urheilukouluun ilmoittauduttaessa tähän annetaan ilmoitettavan lapsen tiedot.
  4. Uutena jäsenenä valitset ryhmäksi “Talkoot”.
  5. Vanhat jäsenet joilla on jo olemassa Nopsan jäsenrekisterin tunnukset (myClub) voivat myös käydä tarkistamassa ja tarvittaessa lisäämässä itsensä “Talkoot” ryhmään “Omat tiedot” kohdasta.
  6. Käyttäjätunnuksena sähköpostiosoite.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa