Katille Viron ennätys 71,50!

Kati Ojaloo heitti moukaripörssissä järjestetyissä kisoissa hienon uuden Nopsan, Satkunnan ja Viron ennätyksen uusi ennätys kirjataan nyt lukemin 71,50m. Kati paranteli omaa entistä ennätystään yli kolmella metrillä. Naisten kilpailun toinen oli tämän vuoden Suomen mestari Silja Kosonen Someron Esasta 68,70 ja kolmas Krista Tervo Karhulan Katajaisista 64,30 neljäs sija meni tuloksella 53,60 Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Hannamari Kinnuselle. Hyvätasoisen miesten kilapilun voitti Kankaanpään seudun leiskun Aaron Kangas tuloksella 75,80 toiseksi heitti Henri Liipola Somerolta 73,73 ja kolmas oli Aleksi Jaakkola Vehmaan urheilijoista 73,08. Tuomas Seppänen oli kauden parhaallaan 73,05 neljäs jääden vain kolme senttiä pronssista.

Kaikki tulokset osoitteesta https://live.tuloslista.com/8540

Samankaltaiset artikkelit