Kevään maastokisat käynnistyivät tänään Koivukujalla

Kevyt kevätsade virkisti tänään juoksijoita, huoltajia ja toimitsijoita, kun Nopsan tämän kauden ensimmäiset maastojuoksut kisailtiin pitkästä aikaa idyllisessä Ahlströmin miljöössä. Alle kouluikäisten sarjojen reitit kiersivät ainoastaan Villa Mairean parkkipaikan ympäri, pienimmät koululaiset kävivät kääntymässä Pikkukoivukujalla ja isommat jatkoivat Isokoivukujan ja Makkarakoskentien kautta, isoimmat Oliininmäenkierron lenkillä ryyditettynä. Viikon kuluttua keskiviikkona 3.5. jatketaan maastojuoksujen merkeissä Kirkkokallion ympäristössä (osoite Vanha Söörmarkuntie 287). Niiden jatkeeksi huoltajat voivat suunnata Karhuhallille, jossa meitä odottavat klo 20 alkavat levytystalkoot viikonlopun Erämessuja varten.

Tulokset: https://drive.google.com/file/d/17cFoTcI5vPV0mB4CCnt4EAqQWXrlc85k/view?usp=share_link

Samankaltaiset artikkelit