Nopsan mitalitili karttui 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Imatralla

Nopsan mitalitili aukesi tämän viikonlopun ohjelmassa olleissa 14-15-vuotiaiden SM-kisoissa Imatralla lauantaina 5. elokuuta niin joukkuekilpailuissa kuin henkilökohtaisestikin. Ensin P15-sarjan korkeushypyssä Leo Pakkasela (1,65) ja Jeri Niinivirta (1,50) ponnistivat joukkuekisan hopeasijalle yhteistuloksellaan 3,15, Leon sijoittuessa henkilökohtaisessa kisassa kuudenneksi ja Jerin sijalle 11.

Iltapäivän puolella Imatralta kantautui lisää iloisia mitaliuutisia, kun Mikael Saastamoinen leiskautti P14-sarjan pituuspaikalla vastatuuleen kahdesti lukemat 5,36, jotka oikeuttivat pronssitilaan. Samaan mittaan venyttänyt Kauhajoen Karhujen Nuutti Kreko jäi neljänneksi, Mikaelia heikommalla toiseksi parhaalla tuloksellaan. Tasaisuus oli siis valttia tällä kertaa SM-mitaleja jaettaessa.

T14 keihäänheitossa perjantaina Minja Mäkelä sijoittui kymmenenneksi 33,63 kantaneella kaarella ja P14 moukarissa lauantaina Jeri Niinivirta seitsemänneksi tuloksella 44,81.

Sunnuntaina Mikael Saastamoinen kirkasti mitalisaalistaan venyttäen P14 kolmiloikassa hopealle omalla ennätystuloksellaan 11,87. Tyttöjen puolella Iina Poussu sijoittui kolmiloikassa viidenneksi lukemin 10,92, mutta pääsi hänkin kiinni pronssimitalikantaan T14 korkeushypyssä ylitettyään 1,58. P14 seipäässä Vilho Willman kohenteli ennätystään lukemiin 3,20, joka oikeutti viidenteen sijaan.

Nopsalaisten tulokset: https://drive.google.com/file/d/1da-hc8XTa44FUf0vdJtVCtqBI3lZL3Kh/view?usp=drive_link

Samankaltaiset artikkelit