Noormarkun kylänraitteja kierrettiin numerolappu rinnassa jo 50. kertaa

Noormarkun Nopsa järjesti syyskuun 16. päivänä Oravahölkkänäkin aiemmin tunnetun juoksutapahtumansa nyt jo 50. kerran. Viime vuosien tapaan matkavaihtoehtoina olivat puolimaraton (myös neliosuuksisena viestinä) sekä virallisiksi mitatut viiden ja kymmenen kilometrin matkat, jotka oli nimetty Taavin vitoseksi ja Raijan kympiksi viime vuoden lopulla joukoistamme poistuneiden Taavi Härkösen ja Raija Välimäen muistoksi. Osallistujia olisi mieluusti saanut olla enemmänkin, vaikka kilpailupäivän jälki-ilmoittautumiset sentään tuplasivat lopullisen määrän 43:ksi. Viestijoukkueita ei onnistuttu saamaan jalkeille ensimmäistäkään. Puolimaratonilla kovinta vauhtia miesten sarjassa piti Markus Hjulgren Espoon Akilleksesta ajallaan 1.19,31 ja naisissa Arja Virtanen Kunto-Pirkoista 1.48,01.

Maalissa kilpailijat otti henkilökohtaisesti vastaan 400 metrin tuore piirinennätysmies ja Ruotsi-ottelun voittoisan 4×400 metrin viestijoukkueen ankkuri Asseri Välimäki, joka jakoi myös eri sarjojen palkinnot. Mikrofonin takana äänessä oli tälläkin kertaa järjestelyistä päävastuun kantanut Juha Mäenpää, joka kävi polkupyörän selässä kirittämässä ja opastamassa juoksijoita ensimmäisen kilometrin ajan.

Tulokset: https://www.noormarkunnopsa.fi/Noormarkku_PM_2023/PM2023.htm

Raijan kympille kirmaisivat naisista vauhdikkaimmin Sara Leino (188), Priska Peltomaa (169) välissään Hilla Tenho, Elisa Lehtikangas (170) sekä kärkiryhmän takimmaisena Henna Lehikoinen.

Samankaltaiset artikkelit