Emilia vauhdissa Tampereella

Emilia Helmi oli hurjassa vedossa Tampereella hiihdetyissä Tampereen Talvikisoissa. Lauantaina perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyllä N14 sarjan 6 km matkalla Emilia oli toinen ja sunnuntaina vauhti vain parani ja Emilia hiihti vapaan hiihtotavan 4 km matkalla voittoon.

N10 sarjassa onnistui myös Jenny Viitanen sijoittumalla sunnuntain kilpailussa 8. sijalle. Kisoissa olivat mukana myös Lisa-Sofie Fabig, Ada Mäkinen sekä Taneli ja Topias Salminen.

Tulokset kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Next Post

Mitalisadetta Nopsalaisille

su tammi 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Email Lumettomuudesta huolimatta on nopsalaisten suksi kulkenut tässäkin viikonvaihteessa. Emilia Helmi jatkoi loistohiihtojen putkea Lahdessa I-alueen (Uusimaa, Häme) mestaruushiihdoissa. Emilia voitti N13 sarjan perinteisen hiihtotavan 3 km matkan ylivoimaisesti 22 sekunnin erolla seuraavaan hiihtäjään. Lauantaina kilpailtiin myös Rise Race Tourin II-osakilpailu perinteisellä hiihtotavalla Jämin hiihtoputkessa. […]