Nopsalaisten suksi on luistanut keleistä huolimatta

Länsirannikon talvesta ei ole näillä vesisateilla pian jäljellä kuin muisto vaan, vaikka ensi viikon lopulla olikin tarkoitus sujutella Rise Racea ja pm-hiihtoja Noormarkun Kirkkokalliolla. Varasuunnitelmana on yksipäiväinen rupeama henkilökohtaisilla matkoilla ja viesteissä Porin Metsässä säilölumen turvin lauantaina 11. helmikuuta.

Nopsalaiset ovat haastavista olosuhteista huolimatta päässeet kisailun makuun tämänkin talven lumilla. Vahvimmassa vireessä on ollut Wilhelmiina Ruohomäki, joka on kiitänyt ladulla voitosta voittoon N12-sarjassa. Kultamitaliketju alkoi vapaan hiihtotavan 2 kilometrilta Parran hiihdoissa Teuvalla 22. tammikuuta, jatkui samalla matkalla ja tyylillä Jalas-hiihdoissa Jalasjärvellä 28. tammikuuta ja täydentyi heti seuraavana päivänä Rauman Rise Racessa, jossa 2 kilometriä taitettiin perinteisen hiihtotavan yhteislähtönä.

Raumalla nopsalaiset niittivät menestystä laajemmallakin rintamalla, sillä Minttu Ritola lykki voittoon N8-sarjan kilometrin matkalla, Olli Tenho nappasi hopeaa M13-sarjan 3 km:llä ja Emilia Riikonen pinnisteli pronssille N11-sarjan 2 km:llä, Jenny Viitasen säestäessä samalla sijoituksella N13-sarjan 3 km:llä. Myös Olli Lindroos on ehtinyt ladulle M18-sarjassa niin Parran hiihdoissa 10 km:n taipaleella kuin Kangasalan Kisan Kansallisissa 28. tammikuuta 8 km:n matkalla. Molemmat kisat hiihdettiin vapaalla tyylillä Ollin sijoitusten ollessa 5. ja 6.

Samankaltaiset artikkelit