Nopsalaiset ponnistivat pitkälle ja korkealle Kankaanpäässä

Keskiviikkoiltana 12.7. päästiin kisaamaan Kankaanpää Gamesia kesäisen lämmön ja kevyen tuulen siivittämissä loistavissa olosuhteissa. Samuel Jussila ponkaisi miesten korkeuden pronssille uudella ennätyksellään 1,78, jolla hän sijoittuu 16-vuotiaiden valtakunnallisissa tilastoissa kolmanneksi. Mikael Saastamoinen voitti P15-sarjan pituushypyn myötätuulituloksella 5,46, joka on täsmälleen sama kuin hänen tällä kaudella hyppäämä ennätyksensä. Oman P14-ikäluokkansa tilastoissa hän pitää sillä hallussaan toista sijaa. Ilona Poussu ponkaisi T9-sarjan pituushypyn voittoon ennätystuloksellaan 3,76, jolla kivutaan tilastoissa tämän sarjan 6. sijalle Suomessa. Saman sarjan tytöt nappasivat 600 metrillä peräti kolmoisvoiton Isla Hakalan voittaessa hyvällä ajalla 2.09,52, Isla Hakalan korjatessa talteen hopean ja Ilona Poussun pronssimitalin. Viime viikonloppuna Nuorten Timanttikisoissa juoksemillaan 600 metrin ennätyksillään Isla on Suomen tilastoissa kolmantena ja Isella kuudentena. Myös Aaro Honkanen ylsi lajivoittoon raivoisalla loppukirillään P11-sarjan 600 metrillä, jossa syntyi hänen ennätyksensä 2.01,80. N17-sarjassa Hilla Tenho oli lähdöstä maaliin kiinni voitossa, mutta joutui viime metreillä taipumaan hopealle kauden parhaallaan 2.35,99. Lukuisia muitakin mitalisijoja ja ennätystuloksia kertyi nopsalaisten saaliiksi Kankaanpään kauniissa kesäillassa.

Kuva: Ilona Poussu ponkaisi T9-sarjan pituushypyn voittoon uudella ennätyksellään 3,76.